Please select a page template in page properties.

Splitvarmepumpe WWP LS kompakt

Den nye, kompakte Weishaupt split-varmepumpen WWP LS K er tilgjengelig i to størrelser på hhv. 8 og 10 kW. Den nyutviklede innedelen med en integrert bereder på 165 liter og alle nødvendige hydrauliske komponenter er plassbesparende og er lett å transportere inn og å installere.

I forbindelse med transport av varmepumpen til vanskelig tilgjengelige rom er det en betydelig fordel at innedelen og berederen kan skilles fra hverandre.
Splitvarmepumpen preges av høy ytelse. Den er også veldig stille og enkel å betjene på grunn av den intuitive reguleringen. Standardutførelsen av denne varmepumpen kan også kjøle, både stille og intensivt. Ved hjelp av den nye Weishaupt-appen kan du om nødvendig gjøre smarttelefonen eller nettbrettet til systemets primære betjeningsenhet.

Elektronisk BiFlow ekspansjonsventil
Den elektroniske BiFlow ekspansjonsventilen med 490 trinn og elektronisk hurtigstart (ca. 2 min.) bidrar også til varmepumpens høye effektivitet. Det er bare en ventil for oppvarming, kjøling og avriming.

BlueFin-fordamper
Utedelen er utstyrt med en fordamper med et spesielt BlueFin-belegg. Det gir økt korrosjonsbeskyttelse, og skitt kleber seg ikke så lett til overflaten. Prelleeffekten forbedrer avrimingsprosessen. Avrimingsfunksjonen kjører automatisk.

Dobbelt-rullestempelkompressor
Dobbelt-rullestempelkompressoren og den effektive omformeren gir stille drift, rask oppnåelse av settpunkt og lang levetid. Kompressoren er effektivt varme- og støyisolert og gir ingen støy fra lagrene.

Veldig effektiv vifte
Viftens børsteløse og energisparende motor gjør viften veldig effektiv og bidrar til lang levetid. Vingenes form er aerodynamisk og tilpasset store luftmengder.

Nattsenking
I den spesielle nattsenkingen kan hastigheten reduseres i en viss periode (f.eks. om natten). Tidsperioden kan stilles inn etter individuelle ønsker. I løpet av denne perioden vil splitvarmepumpen gå enda roligere. Den primære varmeforsyningen vil ikke bli påvirket av dette.

Kondenskar uten elektrisk oppvarming
Kondensatet føres gjennom nøyaktig tilpassede åpninger, som gir sikker drift ned til -20 °C. Det er derfor ikke behov for elektrisk oppvarming.

Innedel-komponenter for varmtvann
Den hydrauliske enheten (innedelen) er som standard utstyrt med: Kondensator med diffusjonstett varmeisolasjon, ekspansjonstank, sikkerhetsenhet med lufting, slamavskiller, høyeffektiv kjelkretspumpe (energiklasse A) for romoppvarming og tappevann med en tett treveisventil.

Innedel - elektroniske systemkomponenter
Innedelen er utstyrt med følgende elektroniske komponenter: 2. oppvarmingsenhet for romoppvarming og husholdningsvann, flowsensor, tur- og returløpssensorer, LED-driftsstatuslinje og betjeningsenhet integrert i innedelen med fargedisplay av høy kvalitet.

Intuitiv regulering
Den nye reguleringsenheten med fargedisplay betjenes med den velkjente dreie- og trykknappen fra Weishaupt. Varmepumpen tas i bruk raskt og enkelt med igangkjøringsassistenten. Innstillingsverdiene er angitt med klartekst.

Brukervennlig drift med en app eller en nettleser
Med standard LAN-grensesnitt og Weishaupt varmestyringsportal (WEM-portal) kan den nye, kompakte splitvarmepumpen enkelt og sikkert styres fra en datamaskin, smarttelefon eller nettbrett via Internett. Det er selvfølgelig også mulig å betjene varmepumpen fra en enhet i en stue (ekstrautstyr).

Kjølefunksjon som standard
Standardutførelsen av denne varmepumpen kan avkjøle stille, men også intensivt.

Fleksibel tilkobling
Oppvarming, tappevann og sirkulasjon kan valgfritt kobles til venstre, høyre eller ovenfra.

Varmtvannsbereder WAS 165 Eco
Varmtvannsberederen WAS Eco har plass til 165 liter og er utstyrt med en effektiv rørspiralvarmeveksler på 1,7 m2. Med den nye komposittvarmeisolasjonen med vakuumisolasjonspanelet (VIP) er varmetapet i berederen svært begrenset.

Up