Please select a page template in page properties.

Weishaupt. Et sikkert valg.

Weishaupt-merket står for tillit, høy kvalitet og den beste servicen. Weishaupt er et mellomstort familieeid og familiedrevet foretak, og vi har oppnådd suksess med våre energiteknologier over hele verden. Weishaupt er imidlertid ikke større enn at vi fremdeles kan handle selvstendig, uavhengig, fleksibelt og konsekvent.

Pålitelig forskning

I Weishaupts forsknings- og utviklingsavdeling er omtrent 100 høyspesialiserte teknikere, designere og ingeniører engasjert i å utvikle innovative produkter til de er klare til produksjon. Det er her grunnlaget for pålitelige Weishaupt-teknologier dannes.

Pålitelig produksjon

Vi krever høyest mulig kvalitet og presisjon. Kunnskapen til våre kvalifiserte medarbeidere skinner gjennom i alle våre produkter og er grunnlaget for selskapets videre utvikling. Hos Weishaupt kommer bare fullt utviklede produkter og tilbehør på markedet, slik at produktet kan kjøres pålitelig og feilfritt hos kunden.

Pålitelig service

Hos Weishaupt anser vi god service som en veldig viktig del av vårt omfattende tjenestespekter. Kompetente ansatte er tilgjengelige - uansett når det trengs. Med regelmessig opplæring av våre serviceteknikere og selgere sørger vi for at kundene våre vil få en tilfredsstillende service.

Fremtiden innen energiteknologier. Vil du være med?

Verden er i endring. Også innen energi. Hos Weishaupt jobber vi hver dag med å bruke verdens energiressurser på en ansvarlig måte. Du kan være en del av denne visjonen. Hvis du vil søke på en ledig stilling eller søke uoppfordret, vil vi gjerne høre fra deg. Send din e-post til personale.no @ weishaupt.dk.

Weishaupt. I tall.

0kvadratmeter stor forsknings- og utviklingsavdeling i Schwendi
0ansatte i Weishaupt-konsernet over hele verden
0millioner Euro i omsetning i år 2023
0filialer i Tyskland
0datterselskaper i Weishaupt-konsernet over hele verden
0land med Weishaupt-representasjoner og -forhandlere
Weltkarte Standorte

Weishaupt-kontorer. Over hele verden.

Alt i varme. Fra en og samme leverandør.

Varmeteknikk

Kondenserende gasskjeler, brennere, varmepumper og solfangere fra Weishaupt har lang levetid og er økonomiske og pålitelige. De produseres i Tyskland og i Sveits.

www.weishaupt.de
Varmeutvinning

BauGrund Süd er et datterselskap av Weishaupt og er blant de ledende selskapene innen overflatenær geotermisk energi. BauGrund Süd har erfaring fra mer enn 20 500 etablerte anlegg og godt over 3 millioner boremeter og har en flåte på mer enn 40 borevogner. Weishaupt kan tilby en komplett pakke bestående av både varmepumpe, boring og service.

www.baugrundsued.de
Varmestyring

Neuberger gjør bygninger effektive. Gjennom etablering av nettverk og intelligent styring av de tekniske installasjonene i en bygning reduseres energiforbruket i store bygninger betydelig.

www.neuberger.net

Hos Weishaupt betyr samarbeid: Å være pålitelig.

Høyt motiverte, kreative, kvalitetsbevisste og kostnadsbevisste leverandører har vært av stor betydning for Weishaupts suksess. Sammen med leverandørene jobber vi kontinuerlig med å forbedre produktene våre og hele forsyningskjeden. Et samarbeid gjennom mange år forutsetter et åpent og gjensidig samarbeid.

Weishaupt: En suksesshistorie. Siden 1952.

Weishaupt er et selskap med lange tradisjoner. I mer enn 70 år har selskapet utviklet og bygget varmesystemer i den sørtyske byen Schwendi. Det startet med oljebrennere, og i dag har Weishaupt en bred kunnskap innen varmesystemer, varmeutvinning og varmestyring.

Up