Please select a page template in page properties.

Lesere av den tyske portalen haustec.de velger årets produkt for 2020: Weishaupt vinner gull- og sølvmedalje

haustec.de, den tyske utgiveren Gentner-Verlags portal for fagfolk innen utstyr for bygg, inviterte i 2020 for tredje gang sine lesere til å stemme på årets produkt.

Konkurransen ga en mulighet å velge mellom 95 produsenter og mer enn 100 produkter innen 9 kategorier. Konkurransen gikk over fem uker med deltakelse av til sammen 3200 fagfolk som stemte på favorittproduktene sine via haustec.de.

Produkt av året 2020 i kategorien "Oppvarming" var den kondenserende gasskjelen Weishaupt Thermo Condens WTC-GW 80/100-A. På disse kjelene har Weishaupt utvidet kapasitetsområdet til de veggmonterte, kondenserende kjelene fra de tidligere 60 kW opptil 100 kW - og i en kaskadeløsning kan hele 800 kW oppnås. I tillegg til den installasjonsvennlige konstruksjonen må det legges spesiell vekt på den selvkalibrerende Weishaupt SCOT-elektroden (Safety Combustion Technology) og moduleringsområdet, som går helt ned til 14,4 kW (ved 50/30 °C).

I kategorien "Varmepumper" fikk Weishaupt luft/vann-varmepumpen Biblock WWP LP en andreplass. Denne varmepumpen kan leveres i størrelser fra 3-10 kW i modellen WWP LB 12 og i størrelsene 5,6-16,6 kW i modellen WWP LB 20. De aerodynamiske lamellene i aluminium og viften med uglevingeformede blade gjør varmepumpene veldig stille. På korte avstander er lydtrykknivået bare 35 dB(A) og oppfyller dermed de strengeste kravene til støy i henhold til den tyske støynormen "TA Lärm" (grenseverdien i områder utelukkende med boliger). På grunn av dampinjeksjonen og den ekstra varmeveksleren med elektronisk ekspansjonsventil fungerer Biblock varmepumpen ved utetemperaturer ned til -22 °C og gir turløpstemperaturer på opptil 65 °C. Disse funksjonene gjør Biblock-pumpen til en av de mest stille og mest effektive luft/vann-varmepumpene på markedet – et virkelig godt produkt for både nybygg og energirenovering.

Up