Please select a page template in page properties.

Ny Weishaupt filial i Regensburg

Max Weishaupt GmbH er en av verdens ledende leverandører av varmeteknikk, varmepumper og brennere og har hatt en filial i den tyske byen Regensburg siden 1993. Her arbeider 28 ansatte med salg, tilbud og ordrehåndtering samt teknisk rådgivning og service.

Den nye Weishaupt filialen i Regensburg ligger rett ved adkomstveien til motorvei A93 og motorvei B16.

Filialen betjener regionene Oberpfalz, Niederbayern og Ingolstadt. I nord inkluderer dette Schwandorf-regionen, og i øst og sør grenser området til Tsjekkia og Østerrike. Området nord for Mainburg-Landshut-Burghausen håndteres av filialen i München.
Som et resultat av det betydelig utvidede produktsortimentet og den positive utviklingen av Weishaupt-filialen i Regensburg, ble det nødvendig å bygge en ny bygning som kunne imøtekomme fremtidige behov. Den nye bygningen for filialen er bygd i industridistriktet "Am Ammerholz" i området Pentling, sørvest for Regensburg, med direkte forbindelse til motorvei A93 og motorvei B16.
Den imponerende bygningen er innredet med et lager på over 740 m2 og kontorfasiliteter på 790 m2. I tillegg inneholder bygningen 250 m2 undervisningsanlegg for både teoretisk og praktisk opplæring av installatører og serviceteknikere. Den praktiske undervisningen gjennomføres med fullt funksjonelle produkter. For dette formålet er installert gulv- og veggmonterte kondenserende gass- og oljekjeler på 2 til 120 kW, jordtilkoblede varmepumper og luft/vann-varmepumper på mellom 2 og 12 kW, kombiberedere, ferskvannsstasjoner og en testflammerørkjele til 70 kW for bruk til undervisning i brennere.
Nybygget er oppvarmet hhv. avkjølt av en reversibel væske/vann-varmepumpe på 46 kW og en kondenserende gasskjele på 32 kW. Alle bygningens tekniske innretninger styres og reguleres med utstyr fra Weishaupt datterselskap Neuberger. BauGrund Süd, som også er en del av Weishaupt-konsernet, har utført jordforsøk og analyser, så vel som borehullene til alle jordsonder (9 stykker à 100 m hver).
Den nye filialen i Regensburg er et annet eksempel på Weishaupts ønske om å være nær kundene og tilby opplæring til kunder og egne tekniske salgsmedarbeidere.
Weishaupt har fullført lignende byggeprosjekter for sine filialer i Hamburg, Dortmund, Frankfurt, Berlin, Neuss og Stuttgart.

Up