Please select a page template in page properties.

Max Weishaupt GmbH utvider direksjonen med Dipl.-Økon.-Ing. Thomas Weishaupt

Med virkning fra 1. februar 2016 er direksjonen i Max Weishaupt GmbH utvidet med Thomas Weishaupt (41 år). Selskapet ledes nå av Dipl.-Ing. Siegfried Weishaupt, hans sønn Dipl.-Økon.-Ing. Thomas Weishaupt (begge direktører) og siden 2008 av direktør Dr. Karl-Heinz Romer (56 år).

I forbindelse med at Thomas Weishaupt ble med i direksjonen i Max Weishaupt GmbH, slutter Thomas Weishaupt seg saman med Dr. Karl-Heinz Romer samtidig i direksjonen i Weishaupt Holding.
Dermed er den fremtidige strukturen til det familiedrevne selskapet Weishaupt lagt. Spesielt har Siegfried Weishaupt med utnevnelsen av sønnen Thomas Weishaupt sørget for at selskapet fortsatt vil være i familiens hender.

Thomas Weishaupt har vært ansatt i selskapet i mer enn 10 år. Etter først å ha fått lederansvaret for salg utenfor Tysklands grenser, har han de siste årene også fått ansvaret for innenlandssalg. Han er utdannet diplom-økonomiingeniør fra Universitetet i Karlsruhe. Deretter fullførte han en MBA ved „INSEAD School“ i Singapore.

Med en omsetning på over 540 millioner Euro er Weishaupt et av de ledende selskapene innen produkter for varmeproduksjon, varmeutvinning og varmestyring. Med fabrikker i Schwendi/Tyskland, Sennwald/Sveits og i Donaueschingen/Tyskland er Max Weishaupt GmbH med sine produkter i brennere, kondenserende kjeler, solfangere og varmepumper godt rustet for fremtiden. Selskapet BauGrund Süd (i byen Bad Wurzach), som er et av de største selskapene innen jordsonder og brønnboring for utnyttelse av overflatenær geotermisk energi (varmeutvinning), er også en del av Weishaupt-konsernet. Weishaupt-konsernet inkluderer også selskapet Neuberger Gebäudeautomation (i byen Rothenburg ob der Tauber), som er konsernets spesialist innen bygningsautomatikk (varmestyring).

Up