Please select a page template in page properties.

Kondenserende gasskjele Thermo Condens WTC-GW 32-B

Med den nye Thermo Condens WTC-GW 32-B utvider Weishaupt sin nye generasjon kondenserende gasskjeler på hhv. 15 og 25 kW med størrelsen 32 kW.

Den nye kjelen på 32 kW er enklere å betjene og er koblet til med samme støpsel som de tidligere kondenserende gasskjelene. Installasjon og vedlikehold har blitt enklere.

Hydraulikk og mekanikk til venstre - elektronikk til høyre
Den vertikale inndelingen av funksjonelle enheter betyr at de enkelte komponentene som brenner, varmeveksler, pumpe osv. er ordnet på en tydelig måte og er enkle å vedlikeholde. Det betyr også at hydraulikk og elektronikk holdes atskilt.

Henger med garanti rett
Den nye kondenserende gasskjelen er enkel å installere og sette i drift. Emballasjen inkluderer bl.a. en beskyttende sokkel av polystyren med to praktiske håndtak, som gjør det enkelt å løfte kjelen opp på monteringsskinnen. Med den praktiske monteringsskinnen er det raskt å henge kjelen opp, og skinnen kan justeres opp til 10 mm både vertikalt og horisontalt, slik at kjelen vil henge helt rett. Dette er en stor fordel, da det sjelden lykkes å bore nøyaktig.

Høyest effektivitet med veldig effektiv varmeveksler
Den videreutviklede og meget effektive varmeveksleren består av en aluminium/silisiumstøping av meget høy kvalitet. Den er preget av en veldig høy varmeledningsevne (6 til 7 ganger høyere enn rustfritt stål), er effektiv, robust og har lang levetid. Varmevekslerens innovative overflate med knotter omformer gassen veldig effektivt til energi. Dette resulterer i en årlig effektivitet på 94 % og energimerket A.

Forbrenningsregulering SCOT med utvidet moduleringsområde
Den selvkalibrerende Weishaupt SCOT-elektroden sørger for optimal forbrenningskvalitet til enhver tid, selv om gassammensetningen varierer. På den nye kjelestørrelsen på 32 kW skjer dette helt ned til en lastkapasitet på 3,8 kW. Dette er en stor fordel, ettersom lavlastområdet blir stadig viktigere.

Rask igangkjøring
Ved å svare på noen spørsmål fra igangkjøringsassistenten i betjeningsenheten, foreslår assistenten selv mulige hydrauliske varianter. Etter at ønsket hydraulisk variant er valgt, er mange reguleringsparametere forhåndsinnstilt. Det forenkler igangkjøring og sparer tid.

Moduloppbygd varmestyring (WEM)
Den modulært oppbygde varmestyringen fra Weishaupt kan brukes på mange måter og kan utvides med en ekstra modul - også på komplekse systemer. Styringen i den kondenserende gasskjelen inneholder som standard oppvarming og varmtvannskrets. I tillegg kan opptil 24 ekstra varmekretser kobles til. Hver ekstra varmekrets er koblet til sentralstyringen via en tilleggsmodul.

Brukervennlig betjening via en app eller en nettleser
Med LAN-grensesnitt (standard) og Weishaupt portal for varmebehandling (WEM-portalen) kan den nye kondenserende gasskjelen enkelt og sikkert styres fra en datamaskin, smarttelefon eller nettbrett via Internett. På denne måten er det mulig å oppfylle de høyeste sikkerhetsstandardene. Det er selvfølgelig også mulig å betjene kjelen fra en enhet i en stue (ekstrautstyr).

Up