Please select a page template in page properties.

Splitvarmepumpe WWP LS (inntil 16 kW)

Den nye Weishaupt splitvarmepumpen WWP LS er tilgjengelig i fire størrelser fra 8 til 16 kW. Varmepumpene preges av høy effektivitet med en COP på opptil 3,8 (ved A2 / W35 i henhold til EN 14511). I tillegg er de veldig stille og veldig enkle å betjene via den intuitive reguleringen.

Elektronisk BiFlow ekspansjonsventil
Den elektroniske BiFlow ekspansjonsventilen med 490 trinn og elektronisk hurtigstart (ca. 2 min.) bidrar også til varmepumpens høye effektivitet. Der er bare en ventil for oppvarming, kjøling og avriming.

BlueFin-fordamper
Utedelen er utstyrt med en fordamper med et spesielt BlueFin-belegg. Det gir økt korrosjonsbeskyttelse, og skitt kleber seg ikke så lett til overflaten. Spretteffekten forbedrer avrimingsprosessen. Avrimingsfunksjonen kjører automatisk.

Dobbelt-rullestempelkompressor
Dobbelt-rullestempelkompressoren og den effektive omformeren gir stille drift, rask innstillingsverdi og lang levetid. Kompressoren er effektivt varme- og støyisolert og gir ingen støy fra lagrene.

Veldig effektiv vifte
Den børsteløse og energisparende motoren til viften gjør viften veldig effektiv og bidrar til lang levetid. Vingenes form er aerodynamisk og tilpasset store luftmengder.

Silent Mode
I den spesielle stillemodusen kan hastigheten reduseres i en viss periode (f.eks. om natten). Tidsperioden kan stilles inn etter individuelle ønsker. I løpet av denne perioden vil splitvarmepumpen gå enda roligere. Primærvarmetilførselen vil ikke bli påvirket av dette.

Kondenskar uten elektrisk oppvarming
Kondensatet føres gjennom nøye dimensjonerte åpninger, som gir sikker drift ned til -20 ° C. Det er derfor ikke behov for elektrisk oppvarming.

Innedel - systemkomponenter for tappevann
Den hydrauliske enheten (innedelen) er som standard utstyrt med: Kondensator med diffusjonstett varmeisolasjon, ekspansjonstank, sikkerhetsenhet med lufting, slamavskiller, høyeffektiv kjelkretspumpe (energiklasse A) for romoppvarming og tappevann med en tett treveisventil.

Innedel - elektroniske systemkomponenter
Innedelen er utstyrt med følgende elektroniske komponenter: 2. oppvarmingsenhet for romoppvarming og tappevann, strømningssensor, tur- og returløpssensorer, LED-driftsstatuslinje og betjeningsenhet integrert i innedelen med fargedisplay av høy kvalitet.

Intuitiv regulering
Den nye reguleringsenheten med fargedisplay betjenes med den velkjente dreie- og trykknappen fra Weishaupt. Varmepumpen tas i bruk raskt og enkelt med igangkjøringsassistenten. Innstillingsverdiene er spesifisert i klar tekst.

Kjølefunksjon som standard
Standardutførelsen av denne varmepumpen kan avkjøle stille, men også intensivt.

Up