Please select a page template in page properties.

Kondenserende gasskjele Thermo Condens WTC-GW 15/25-B

Den nye kondenserende gasskjelen Thermo Condens WTC-GW B er veldig enkel å betjene og er 100 % kompatibel med tidligere kondenserende gasskjeler.

Hydraulikk og mekanikk til venstre - elektronikk til høyre
Den vertikale inndelingen av funksjonelle enheter betyr at de enkelte komponentene som brenner, varmeveksler, pumpe osv. er ordnet på en tydelig måte og er enkle å vedlikeholde. Det betyr også at hydraulikk og elektronikk holdes atskilt.

Henger med garanti rett
Den nye kondenserende gasskjelen er enkel å installere og sette i drift. Emballasjen inkluderer bl.a. en beskyttende sokkel av polystyren med to praktiske håndtak, som gjør det enkelt å løfte kjelen opp på monteringsskinnen. Med den praktiske monteringsskinnen er det raskt å henge kjelen opp, og skinnen kan justeres opp til 10 mm både vertikalt og horisontalt, slik at kjelen vil henge helt rett. Dette er en stor fordel, da det sjelden lykkes å bore nøyaktig.

Høyest effektivitet med veldig effektiv varmeveksler
Den videreutviklede og meget effektive varmeveksleren består av en aluminium/silisium-sandstøping av meget høy kvalitet. Den er preget av en veldig høy varmeledningsevne (6 til 7 ganger høyere enn rustfritt stål), er effektiv, robust og har lang levetid. Varmevekslerens innovative overflate på 6600 cm2 med knotter konverterer gassen veldig effektivt til energi. Dette gir en nominell nedre brennverdi på 110,1% (Hn) og en øvre brennverdi på 99,2% (Ho) ved en anleggstemperatur på 40/30 ° C.

Forbrenningsregulering SCOT med utvidet moduleringsområde
Den selvkalibrerende Weishaupt SCOT-elektroden sørger for optimal forbrenningskvalitet til enhver tid, selv om gassammensetningen varierer. Med den nye generasjonen av kjeler strekker modulasjonsbåndbredden seg nå ned til 1,9 kW. Dette er en stor fordel, ettersom lavlastområdet blir stadig viktigere, for i mange moderne bygninger i dag er det behov for lange perioder da effekten skal være under 4 kW.

Rask igangkjøring
Ved å svare på noen spørsmål fra igangkjøringsassistenten i betjeningsenheten, foreslår assistenten selv mulige hydrauliske varianter. Etter at ønsket hydraulisk variant er valgt, er mange reguleringsparametere forhåndsinnstilt. Det forenkler igangkjøring og sparer tid.

Moduloppbygd varmestyring (WEM)
Den modulært oppbygd varmestyringen fra Weishaupt kan brukes på mange måter og kan utvides med en ekstra modul - også på komplekse systemer. Styringen i den kondenserende gasskjelen inneholder som standard en oppvarmings- og en varmtvannskrets. I tillegg kan opptil 24 ekstra varmekretser kobles til. Hver ekstra varmekrets er koblet til sentralstyringen via en tilleggsmodul.

Brukervennlig betjening via en app eller en nettleser
Med LAN-grensesnitt (standard) og Weishaupt energistyringsportalen (WEM-portalen) kan den nye kondenserende gasskjelen enkelt og sikkert styres fra en datamaskin, smarttelefon eller nettbrett via Internett. På denne måten er det mulig å oppfylle de høyeste sikkerhetsstandardene. Det er selvfølgelig også mulig å betjene kjelen fra en enhet i en stue (ekstrautstyr).

Up