Please select a page template in page properties.

Den kondenserende gasskjelen Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B: Leveres i utførelserne Combi (C) og Compact (K) med integrert varmtvannsberedning

Uansett hvor det er begrenset plass til et varmesystem, kan vi tilby kondenserende kjeler med integrert tappevannsberedning.

Vegghengt kondenserende gasskjele kombi (C)
For oppvarming av leiligheter i fleretasjes bygninger vil kombikjelen ofte være en ideell løsning, da den krever begrenset plass. Tappevannet blir varmet opp av vannet som strømmer gjennom en effektiv platevarmeveksler av rustfritt stål. Opptil 14 liter per minutt kan tømmes.

Gulvstående, kondenserende kombikjeler (K)
I de kompakte kjelene er den kondenserende kjelen og varmtvannsberederen ordnet i et felles skap. Berederne er innvendig belagt med emalje av høy kvalitet, som beskytter mot korrosjon. I tillegg er den utstyrt med magnesium eller en inert anode, som også bidrar til korrosjonsbeskyttelsen. Hele veien rundt berederen plasseres en effektiv termisk isolasjon av polyuretan.

Den kompakte kjelen kan leveres i størrelsene 15 eller 25 kW med tre forskjellige beredertyper.

I berederne WAS Power 80 og WAS Power 115 oppvarmes tappevannet av en platevarmeveksler i rustfritt stål og leveres via en berederladepumpe. Dette gir høy overføringshastighet, og i tillegg har den lave returtemperaturen den positive effekten at den kondenserende kjelen også vil kondensere i varmtvannsdrift. Den kompakte kjelen med berederen på 80 liter er bare 157 cm høy og er derfor veldig egnet for installasjon i kjellere eller loft med lav takhøyde.

I bereder WAS 100 overføres varmen via en rørspole inne i berederen. Denne anerkjente oppvarmingsteknikken kan også brukes med veldig hardt vann.

Up