Please select a page template in page properties.

Kondenserende oljekjele WTC-OB 18-B

Den nye kondenserende oljekjelen WTC-OB 18-B er utstyrt med Weishaupt purflam®-brenneren, som er forhåndsinnstilt fra fabrikken. Fordi den er i to trinn, bruker den mye mindre lettolje. Den bytter til trinn 1 (12 kW) eller trinn 2 (18 kW) avhengig av varmebehovet.

Den svært effektive varmeveksleren er støpt i aluminium og silisium, er fullstendig varmeisolert og gir en årlig effektivitet på 92 %. Derfor har kjelen energiklasse A. Den brede døren foran på kjelen gjør det enkelt å vedlikeholde kjelen uten å måtte fjerne konveksjonsdelen.

Weishaupt Thermo Condens kondenserende oljekjele er godkjent for brennstoff lettolje EL lavt svovel i henhold til DIN 51603-1 og lettolje EL A Bio 10 i henhold til DIN 51603-6. Det er ikke tillatt å tilsette tilsetningsstoffer som danner aske. På grunn av det lave svovelinnholdet på maks. 50 mg/kg, er forbrenningen miljøvennlig, og oppvarmingsflatene krever ikke så hyppig rengjøring.

Kjelen går veldig stille på grunn av den integrerte lyddemperen for røykgass og inntaksluft. Bak kjeledøren er det også en oljefilteravluftningsanordning, som er enkel å vedlikeholde.

For at WTC-OB-oljekjelen skal kunne gå sikkert og økonomisk, kreves en profesjonell og grundig igangkjøring. Under igangkjøringen er igangsettingsassistenten i betjeningsenheten til stor hjelp. Igangkjøringsassistenten er standardutstyr og styrer kronologisk rekkefølge av igangkjøringsprosessen, som begynner med utlufting av hydraulikk- og oljeledninger og slutter med optimalisering av brennertrinn 1 og 2.

Både brukeren og installatøren kan dra nytte av den modulbygde betjeningsenheten WCM. Den inneholder spesialtilpassede moduler for mange forskjellige formål. Modulene kommuniserer med hverandre via eBUS og sørger dermed for en behagelig varmeforsyning tilpasset oppvarmingsbehovet.

Up