Menu

Purflam® lettoljebrenner 16,5 til 35 kW

Purflam® lettoljebrenner 16,5 til 35 kW

Forspranget øker - ny Weishaupt purflam® lettoljebrenner (16,5 til 35kW).

Weishaupt purflam®- brennerne er en konsekvent videreutvikling i den i milliontalls produserte W-seiren. Den kjennetegnes ved særdeles lave NOx emisjoner. Kapasitetsområdet er fra 16,5 til 35 kW.

Jo bedre olje og luft blandes med hverandre, desto fullstendigere er den kjemiske reaksjonen ved forbrenningen. Weishaupt purflam® brennerens spesielle flammehode omvandler den forstøvete oljetåken til gass. Dette skjer på grunn av stålevarmen fra det glødende flammehodet og som følge av den interne resirkulasjonen av varme forbrenningsgasser. Brennstoff-luftblandingen forbrenner sotfritt og samtidig reduseres sterkt dannelsen av nitrogenoksider (NOx). Tilsoting av kjelen unngås og kjelens ytelse opprettholdes med mindre vedlikehold.

purflam®– brennerne kan brukes på alle vanlige stålplate- og støpejernselementkjeler. Også på kjeler med ekstremt korte brennkammer.

Weishaupt purflam®-brennerne leveres komplett forinnstilt og er driftsklare straks etter montasje. Alt i forbindelse med igangkjøring og innregulering gjøres etter montasjen. En tilpassing til brennkammerlengden gjøres med den standard forskyvbare brennerflensen.

Bajonettskruer på brennerhuset og en spesiell serviceposisjon letter arbeidet og reduserer tidsforbruket.

purflam®-brennerne har en turtallsregulert forbrenningsluftvifte. Ved turtallsreguleringen styres kun det omdreiningstallet som er nødvendig. I motsetning til tradisjonell vifteteknikk spares inntil 30% elektrisk energi. Et redusert startturtall sørger for en myk brennerstart og øker driftssikkerheten.

purflam®-brennerne har en digital fyringsautomat. Samtlige brennerfunksjoner styres og overvåkes av en kraftig mikroprosessor. Den digitale fyringsautomaten har integrert eBUS-tilkobling med mulighet til å kommunisere med andre systemer.