Menu

Ny Weishaupt Monarch® olje- og gassbrenner WM10 inntil 1250 kW

Ny Weishaupt Monarch® olje- og gassbrenner WM10 inntil 1250 kW

Forspranget øker - NY WEISHAUPT monarch® olje- og gassbrenner WM 10 (inntil 1250 kW)

Weishaupt monarch® -brennerne WM 10 er en komplett nyutviklet generasjon i den legendariske monarch® -serien.

Allerede ved utviklingen av den nye brennergenerasjonen ble det spesielt lagt vekt på en kompakt utførelse med lavt støynivå. For å oppnå dette måtte luftspjeldstyringen komplett nyutvikles. Den sørger for i kombinasjon med ekstra dempingen av luftinntaket for en behagelig støysvak drift.

Alle WM 10-brennerne levers forinnstilt. Den individuelle tilpassingen gjøres med den digitale fyringsautomatens menystyrte igangkjøringsprogram.

Selv med den kompakte utførelsen har alle komponenter god tilgjengelighet. Vedlikeholds- og servicearbeider lar seg enkelt utføre. Et viktig bidrag til dette er den svingbare montasjeflensen som monarch® -brennerne alltid har hatt. Denne gjør at brennerhuset lett kan svinges tilside uten at brennerens innstillinger påvirkes. En meget kjærkommen detalj for bransjens serviceteknikere og kopiert av andre brennerprodusenter.

Brennerne brukes på varmtvannskjeler, hetvannskjeler, dampkjeler, varmluftsaggregater og flere varmetekniske prosesser.

monarch® -brennerne i serie WM10 har som standard elektronisk brennstoff-luftregulering styrt fra den digitale fyringsautomaten. En moderne forbrenningsprosess krever en presis og kontinuerlig reproduserbar dosering av brennstoff og forbrenningsluft.

Brennerfunksjonene innstilles med et lettfattelig betjenings- og programmeringspanel med display hvor alle funksjoner og meldinger vises i klartekst eller som koder. Panelet tilkobles den digitale fyringsautomaten med et sikkerhets Bus-system og gjør plasseringen fleksibel. Det innbygde snittsted muliggjør overføring av alle nødvendige informasjoner og styresignaler til sentralt driftsovervåkingsanlegg. Ved behov kan det installeres modem ved telefonoverføring for fjernbetjening, fjernovervåking og fjerndiagnose.

WM 10 lettoljebrennere leveres som standard med tre dyser forberedt for tortrinns kapasitetsregulering med startavlastning alternativt for tretrinns kapasitetsregulering. WM10 som oljebrenner vil leveres fra begynnelsen av 2006.